Home > Problem With > Problem With Audigy 2 ZS

Problem With Audigy 2 ZS

I opened up Creative's speaker settings ( C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Speaker Settings\SpkSet.exe ) and de-selected "Synchronize with Control Panel." Then I reinstalled the latest driver and restarted my computer. Have been searching around Internet for an answer to my problem for quite a while now but so far with no luck. Just looking at Device Manager it shows that the ATMI HDMI Audio is installed at Location 65535 (Internal High Definition Audio....). bluntsideJul 21, 2006, 1:16 AM You can try to check if the board has been physically damaged. this content

Today I decided to start yanking everything that said Creative out of my Add/Remove programs and it worked. Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New? Using the XP Volume Control Panel | Options | Properties � checked ALL playback boxes (e.g. We use data about you for a number of purposes explained in the links below. http://www.sevenforums.com/sound-audio/118985-absurd-audio-problem-audigy-2-zs.html

maybe there is a work around. It seems retarded, but we all seem to forget the little things. I've got an entry on the sound, video and game controllers on Device Manager called "ATMI HDMI Audio". dbuyebay 7,706 views 0:40 Creative X-Fi Popping Noise Fix!

Lastly I co-host a PC and console game related podcast called Gamercast. Unfortunately, with one exception (Armed Assault 2: Operation Arrowhead), since I installed the ATI Radeon HD 5670 I've not got any sound from the Audigy 2 ZS - indeed Windows isn't Get the answer sjps220Jul 16, 2006, 1:44 PM Thanks for the reply HalcyonI tried your suggestions, and while they didn't fix my problem, they did help me narrow my search. I've just put it into the last PCI slot at the bottom of the case and now i'm reinstalling the newest drivers.Apparently this and similar sound oddity problem has been known

Because the IDE controllers share the PCI bus.) 9. I tried again tonight a few different times, and there was no stuttering. click on + by IEEE 1394 bus host. I am new on this forum.

Thank you!16th June 2012 @ 16:56 Comment from: JF [Visitor]Amazing! sjps220Jul 25, 2006, 9:11 PM hey minty, could you send that punkbuster file my way? You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. Need; PSU, fan(s), plus cooler » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer Endpoint Protection All times are GMT -7.

re-install the original Intel Chipset drivers from your Dell Resource CD or the Dell website. view publisher site The quickest way is to open an elevated command prompt by pressing Start, typing cmd right-clicking on the cmd program when it shows up, right-click and select 'Run as administrator'. mintyJul 25, 2006, 6:27 AM ok, i didnt expect it, but im gonna say it: sorry evenbalance.dont get me wrong, it *was* a punkbuster error, but the support evenbalance gave me Dogg, How do I do that?

This fix may also work on similar boards like the Audigy 2 ZS, SBO240 and 350 boards seem to have same issue.You will also find that the asio4all / ASIO drivers http://macland.net/problem-with/problem-with-lsp.php Made sure all PCI cards were in the Dell recommended slot. 5. I tried it last night, but ran into issues because I don't ever use IE and all these security popups kept happening and it eventually said something was corrupt. which i never had...

  • I was just about to go buy a new card figuring this one was dead, hope this helps.
  • If you want to get in contact with me feel free to send me an e-mail.
  • will audigy 2zs work with windows 7 properly?

bryan evans 47,016 views 2:55 Creative Audigy 2 zs меняем ОУ на AD8066 - Duration: 22:37. Mine required R41334. display all). 11. have a peek at these guys Their drivers are just crap compared to the hardware they produce.

for now i'm using the old sigmatel audio which works just fine.Tried updating drivers with no success.Does the power supply have anything to do with faulty audigy cards?cheers. Maybe after 7 or 8 years the card is finally starting to die. The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down.

It's weird though.

A cheap powerstrip isn't setting you free, trust me. Any Creative Labs Audigy or EMU10k1-based soundcard, or E-mu Systems APS soundcard can be used with these drivers. Reply With Quote July 18th, 2009,06:11 AM #36 narb View Profile View Forum Posts Junior Member Join Date Jul 2009 Posts 1 Hi, what worked for me was to mute "Phone"(Not ENJOY pure sound again!!!

Coincidence or not, I am also using sleep (suspend to RAM) mode and started using it months before the problem started occurring. halcyonJul 29, 2006, 4:45 PM Try switching PCI slots first. Can't find your answer ? check my blog It almost sounded like a radio tuning, but high pitched and loud.

BIOS temporarily corrupt? Results 1 to 2 of 2 Thread: Problem with Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS applications and Windows XP Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Display Linear Mode it worked for me hope it solves yer problem. I am facing this problem recently and i dont know what is the cause behind it.

Kind regards, Martin 04-07-2011, 09:22 PM #8 JimE Team Manager - Networking Moderator - Hardware Join Date: Apr 2009 Location: St Louis, MO Posts: 18,826 OS: Win some card such as Audigy LS and Audigy 2 NX are not compatible, but the ZS, Platinum, etc.. Long story short, I still have the same system (Minus the upgrade from ATI X800 AGP to Radeon 3850 AGP, a thermaltake passive 500W to a OCZ active 550W, and from Restart Windows Audio-service, which also restarts the Creative Audio service, all is well again.

Problem: after installing Creative SB Audigy 2 ZS driver and its software applications such as Surround Mixer, Speaker Settings, Speaker Calibrator, EAX Console, etc. I did not know what had caused it and had tried many things to get it to stop. Reply With Quote 09-03-2008,09:49 AM #2 elny View Profile View Forum Posts Private Message Visitor Join Date Jul 2008 Posts 4 Re: Problem with Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS applications