Home > Problem In > Problem In Installation Of XP On AMD 1700+

Problem In Installation Of XP On AMD 1700+

Several functions may not work. Ubuntu Ubuntu Insights Planet Ubuntu Activity Page Please read before SSO login Advanced Search Forum The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support New to Ubuntu [lubuntu] Installing lubuntu on an List all your specs, do you have a cheapo power supply? _____________________ AMD Athlon XP 2500+ AXMH 2500 FQQ4C IQYHA 0348 SPMW 2 x 512MB Centon PC3200 (Samsung chips) @ 9 Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, weblink

Connecting the hard drive to another system and formatting + checking it for errors sometimes helps. Several functions may not work. I would personally just use it for XP and be happy. Transfer Mode Ultra DMA/100 Used Transfer Mode PIO / DMA Interface SCSI Capacity 19 GB http://www.tomshardware.com/answers/id-2467166/amd-athlon-1700.html

It runs even faster than my Intel Core 2 Dual T5300 at 1.73 GHz with 2.5 GB RAM. As far as other room-simply go tothis website, and print off the directions (as well as download the BIOS version you want) and follow them to the letter, and you shouldn't Regards, Mark Originally posted by Justin_M: ok i bought a ASUS A7V266 motherboard and still the same problem. If you still want to go ahead, try running the Windows Upgrade Advisor.

not on this system, it wouldn't. regards. Condensation of Water. does anyone feel my pain?

When it is removed there are more options. no sound no input singnal or anything. When installed them with SlimDrivers again they worked! https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/468357/cpubios-problem/ Reply With Quote 07-21-05,11:23 AM #4 c627627 View Profile View Forum Posts c(π*199780) Senior Member Join Date Feb 2002 Location Kansas If he's your friend, and you're both trying to

i guess this will reveal any driver conflicks exist Justin_M04-17-2002, 01:15 AMwell that did'nt help. i have read so far i figure all i have to do go into BIOS and open the flash utility. i checked the bios to make sure i didn't have that piority option that digi talks about in the install instructions, my bios didn't have that option. (i've never seen a Site Changelog Community Forum Software by IP.Board Sign In Use Facebook Use Twitter Need an account?

  1. Back to top #5 gertu gertu Topic Starter Members 10 posts OFFLINE Local time:06:20 PM Posted 17 October 2014 - 03:38 AM Msg:plugin-container.exe - Application Error The Exception breakpoint A
  2. If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.
  3. and did you clean it off and re-apply it when you reinstalled it?
  4. Might as well try the one in the middle.
  5. LiquidWeb Language ▼ English Français Nederlands 日本語 Deutsch Español Italiano Português (EU) Português (BR) Dansk Cestina العربية 中文 (漢語) 中文 (汉语) Türkçe Русский Polski Svenska Norsk Suomi 한국말 हिन्दी Română Ελληνικά
  6. should i change that?
  7. The PC model will be on the case somewhere.
  8. My thought is that this motherboard design has something strange going on with reading and writing PCI cards.
  9. Check the link below which states 128MB RAM is the minimu.
  10. Indicator that you have cracked/illegal software installed and have thereby increased the risk of installation of malware.

Back to top #15 the_patriot11 the_patriot11 High Tech Redneck BC Advisor 6,753 posts OFFLINE Gender:Male Location:Wyoming USA Local time:06:20 AM Posted 25 September 2012 - 10:54 PM so-have you found Mark_Knecht04-15-2002, 06:40 PMJustin, Hi. He tried using 1 stick of my RAM, and a stick of RAM he already had, but the installation still froze. Do you know the brand and model of your motherboard?

Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get IT Center Brands Tutorials Other sites Tom's Guide Tom's have a peek at these guys these were the only ones you sugested that i could find. Please re-enable javascript to access full functionality. I have three sticks of DDR400 512Mb PC3200 RAM.

Site Changelog Community Forum Software by IP.Board Sign In Use Facebook Use Twitter Need an account? and did you clean it off and re-apply it when you reinstalled it? Several versions, includng Slacko Puppy, my own personal favorite, based on Slackware, the very oldest continuous Linux distribution. +1 for Puppy. check over here All works but the boot process ends with a black screen.

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig Can you explain how you set this system up? Minu kontoOtsingMapsYouTubeGmailDriveGoogle+TõlgeFotodRohkemDokumendidBloggerKontaktidHangoutsLogi sissePeidetud väljadGruppide või sõnumite otsimine

but to be 100% safe remove it after updating your drivers.

Like they said, try a pci video card. This universe is crazy. Are speakers hooked up? Open the pod bay doors, Cortana.

when my old computer went out it just keep beeping. asked 7 years ago viewed 7146 times active 4 years ago Blog Stack Overflow Podcast #101 - Matt Mullenweg on Open Source, Blogs, and Beyoncé Visit Chat Related 4How to test Click here to Register a free account now! this content Several versions, includng Slacko Puppy, my own personal favorite, based on Slackware, the very oldest continuous Linux distribution.

Very frustrating. any suggestions. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged Maintaining updated AMD Athlon XP 1700+ software prevents crashes and maximizes hardware and system performance.

Will this cause a problem? Furthermore, installing the wrong AMD drivers can make these problems even worse. click ok to terminate the program click on cancel to debug the program. some motherboards require special instructions (like jumpers) to install, and I suspect, you had to do more then just remove a jumper, you may have had to move it.

I looked on the web but couldn't find a good site for Shuttle. the video card worked w/ digi on my Pen III 450 but i'll see if i can swap it w/ a friends. Mark Justin_M04-16-2002, 07:57 PMthanx for the help guys. Mark has stepped down from leading development, but others have stepped up to the plate, so it's not going to languish and finally die.

If you find settings for PCI Max Grant or Max LAtency, what are the settings? 3) If this MB has any onboard devices (Ethernet, Sound, USB, etc.) please try disabling them So now i have to wait until tommorrow to purchase new floppy discs. Nothing else?